Rozhodla som sa s blogom pokračovať! (17.8.) :)

Rihanna diskografia

9. září 2009 v 15:37
Albumy:
2005 - Music of the Sun
2006 - A Girl Like Me
2007 - Good Girl Gone Bad
2008 - Good Girl Gone Bad (Reloaded)
2009 - Good Girl Gone Bad - The Remixes

Single
2005 - Pon de Replay
2005 - If It's Lovin' That You Want
2005 - Let Me
2006 - S.O.S
2006 - Unfaithful
2006 - We Ride
2007 - Break It Off (feat. Sean Paul)
2007 - Umbrella (feat. Jay-Z)
2007 - Shut Up and Drive
2007 - Don't Stop the Music
2007 - Hate that I Love You (feat. Ne-Yo)
2008 - Take A Bow
2008 - Disturbia
2008 - Rehab (feat. Justin Timberlake)
2009 - Te Amo

Videoklipy
2005 - Pon de Replay
2005 - If It's Lovin' That You Want
2006 - S.O.S
2006 - Unfaithful
2006 - We Ride
2007 - Umbrella (feat. Jay-Z)
2007 - Shut Up and Drive
2007 - Don't Stop the Music
2007 - Hate that I Love You (feat. Ne-Yo)
2008 - Take A Bow
2008 - Disturbia
2008 - Rehab (feat. Justin Timberlake)
2009 - Paranoid
2009 - Run This Town

Single featured
2007 - Roll It (J-Status feat. Rihanna and Shontelle)
2008 - If I Never See Your Face Again (Maroon 5 feat. Rihanna)
2008 - Just Stand Up (Stand Up Cancer)
2008 - Live Your Life (T.I. feat. Rihanna)
2009 - Run This Town (Jay-Z feat. Rihanna & Kanye West)
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama